Project: Veranda met complete tuininrichting

Limmen

We hebben in Limmen weer een prachtig project afgerond. We hebben een Douglas houten veranda gemaakt van 4 bij 6 meter. De veranda is opgebouwd van mooie robuuste Douglas houten palen van 150x150mm. Voor de buitenzijde hebben we gekozen voor mooie zwart Zweedse rabatdelen en aan de binnenzijde voor blanke Zweeds rabatdelen. Op deze manier blijft de binnenzijde open en licht. Ook de beweegbare lamellen zorgen voor een mooie afwerking. Deze kunnen open of dicht gezet worden voor meer of minder beschutting.

Ook hebben we de erfscheiding met de buren gemaakt. We hebben hardhouten palen gebruikt voor de schutting en deze bekleed met Douglas blank Zweeds rabat. Bij de tuinpoorten hebben we Douglas palen van 150x150mm gebruikt waaraan de tuinpoort is bevestigd. Hier zit ook een cilinderslot in zodat de tuin volledig afgesloten kan worden.

Ook zijn er hardhouten palen geplaatst met gegalvaniseerde wapeningsnetten. deze netten roesten namelijk niet en hier laat men beplanting tegenaan groeien zodat het uiteindelijk helemaal dicht is. De klant gaat de bestrating in eigen beheer uitvoeren, wij kunnen dit uiteraard ook verzorgen.

Heeft u ook interesse in en veranda, schutting, poorten of de gehele inrichting van uw tuin neem dan contact met ons op via dit formulier (https://www.bergveranda.nl/pg-30972-7-99998/pagina/contact.html)

Limmen-1- Limmen-1-
Limmen-2- Limmen-2-
Limmen-3- Limmen-3-
Limmen-4- Limmen-4-
Limmen-5- Limmen-5-