Natuurlijke veranda met rondhout en Sedum

Limmen

We hebben in Limmen een schitterende luxe veranda gebouwd. Deze natuurlijke veranda gaat volledig op in de tuin. We hebben hier robuuste rondhouten palen toegepast met een balklaag van ronde juffers. Dit geeft de veranda z’n natuurlijke uitstraling. De wandbekleding is van Douglas schaal/ boomschors delen gemaakt om de natuurlijke uitstraling te versterken. De grote binnenwanden zijn gemaakt van Underlayment platen die met speciale verf zijn behandeld waardoor het lijkt als of het gestukadoord is.

Het dak is bekleed met EPDM en hier is een Sedum dak overheen gelegd. Dit groene dak is nog een extra toevoeging om de veranda zo natuurlijk mogelijk te houden.

We hebben de glazen schuifwanden in de ronde balken ingezaagd waardoor het geheel superstrak wordt afgesloten. Tevens is het binnen beschermd tegen de weersinvloeden.

De vloer is gemaakt van keramische vloertegels met een houtlook. We hebben een toilet ruimte gemaakt en er is een buitenkeuken gemaakt. De veranda is door de klant zelf helemaal ingericht en het is werkelijk een plaatje geworden. We zijn als Berg Veranda trots dat we dit hebben gebouwd en dat we samen met de klant tot dit juweeltje zijn gekomen.  

Limmen -1- Limmen -1-
Limmen -2- Limmen -2-
Limmen -3- Limmen -3-
Limmen -4- Limmen -4-
Limmen -5- Limmen -5-
Limmen -6- Limmen -6-
Limmen -7- Limmen -7-